Algemeen

Shrek in Natuurtheater Oisterwijk

Door op 23 april 2017

 

De films zijn bij iedereen bekend en de musical heeft wereldwijd miljoenen bezoekers getrokken. De Vereniging van Oisterwijkse Spelers brengt komende zomer met trots “Shrek de musical” naar het Oisterwijkse natuurtheater. Welbekende, kleurrijke figuren samen met swingende muziek, een prachtig decor en een grote dosis humor maken deze voorstelling zo geliefd. Deze ingrediënten zorgen er ook voor dat de voorstelling uitermate geschikt is voor een gezellige avond uit met de hele familie.

 

Het verhaal

Shrek vertelt het verhaal van de Oger Shrek die in een groot stinkend moeras woont. Hij woont daar in zijn eentje tot er ineens een groep sprookjesfiguren in zijn moeras staat. Zij zijn door heer Farquaad verbannen uit Duloc. Shrek gaat verhaal halen. Farquaad belooft hem zijn moeras terug te geven als Shrek voor hem prinses Fiona bevrijdt. Samen met een pratende ezel gaat Shrek op heldentocht om de niet alledaagse prinses te redden uit een hoge toren die door een draak bewaakt wordt.

Deze familievoorstelling, boordevol humor, laat zien dat vriendschap onvoorwaardelijk kan zijn, liefde grenzeloos, dat schoonheid van binnen zit en dat je mag zijn wie je bent, wat anderen ook van je vinden. De voorstelling wordt opgevoerd onder leiding van Dennis Spanjers (regie), Dave Hanhart (muziek) en Ron van Riel (arrangementen).

 

Locatie: Natuurtheater Oisterwijk, Gemullehoekenweg 147 5062 SB Oisterwijk

Kaarten kosten € 15.00.

Kaartverkoop: www.vos-oisterwijk.nl

Tevens kaarten verkrijgbaar bij Tabakspeciaalzaak Paijmans, Dorpsstraat 31 te Oisterwijk, Piet Plezier en voor aanvang van elke voorstelling.

 

Speeldata: 23, 24, 25 en 30 juni             Aanvangstijd 20.30 uur.

1, 2, 7 en 8 juli                        Let op! Zondag 25 juni is de aanvangstijd 14.30 uur.

Zondag 2 juli is de aanvangstijd 18.30 uur.

Natuurtheater Oisterwijk
Gemullenhoekenweg 147, Oisterwijk

Het Natuurtheater Oisterwijk ligt op een van de mooiste plekjes van Brabant. Het hele jaar door is het boscafé De Rode Lelie open en ieder seizoen staat er volop theater geprogrammeerd.