Browsing Category

Algemeen


LEES BERICHT

Lees verder
Algemeen Programma Toneel

Amio in het natuurtheater!

Door op 7 juni 2017

Op 19 & 20 augustus 2017 komt Amio weer naar het Natuurtheater! Deze nieuwe familie voorstelling is speciaal geschreven voor het Natuurtheater Oisterwijk en exclusief daar te zien!

Dit jaar pakken Amio en Josefien flink uit met paarse dino’s, pratende vogels, muziek, zwaardgevechten, sensatie, maar vooral heel veel humor voor jong en oud!

Alles…


LEES BERICHT

Lees verder
Algemeen

Trappaf presenteert “Aladin”

Door op 23 april 2017

De mooie Sheherazade was bedoeld voor de Sultan als vrouw voor één nacht. Hierop volgde immer de dood. De slimme Sheherazade verstond echter de gave van het woord, vertelde prachtig en wist in de climax van het verhaal te stoppen waarop telkens uitstel van executie werd verleend teneinde de…


LEES BERICHT

Lees verder
Algemeen

Shrek in Natuurtheater Oisterwijk

Door op 23 april 2017

 

De films zijn bij iedereen bekend en de musical heeft wereldwijd miljoenen bezoekers getrokken. De Vereniging van Oisterwijkse Spelers brengt komende zomer met trots “Shrek de musical” naar het Oisterwijkse natuurtheater. Welbekende, kleurrijke figuren samen met swingende muziek, een prachtig decor en een grote dosis humor maken deze voorstelling…

Natuurtheater Oisterwijk
Gemullenhoekenweg 147, Oisterwijk

Het Natuurtheater Oisterwijk ligt op een van de mooiste plekjes van Brabant. Het hele jaar door is het boscafé De Rode Lelie open en ieder seizoen staat er volop theater geprogrammeerd.