Theatergroep Trappaf in mei in het Natuurtheater.

, aangepast op Nieuws

Een van de activiteiten van Theatergroep Trappaf is het jaarlijks bespelen van het midden in het Oisterwijkse bossen- en vennengebied gelegen Natuurtheater; ’n fraai amfitheater in de openlucht, dat voor theatermakers andere mogelijkheden- en voor kijkers ’n heel andere beleving geeft.

’n Trappaf-theateravontuur behelst altijd ’n muzikale voorstelling dóór jong en oud vóór jong en oud. Met recht familietheater waar elke leeftijd met plezier naar kijkt!

Theatergroep Trappaf is voortgekomen uit jongerenorganisatie Trappaf. Deze bestaat in het jaar 2016 vijftig jaar. Om dit extra cachet te geven wil de theatergroep opnieuw ouderwets groots uitpakken met twee kleine avonturiers die al eerder samen met de Trappafmensen -in “Puk en Muk en de Moddermannen” en “Puk en Muk en de Malle Molenaar”– boeiend, sprankelend toneel maakten vol spannend, vrolijk spel, dans, muziek en zang!

Puk en Muk zijn terug!

Met “Puk en Muk en de Bulderende Berg” gaat Trappaf weer alles uit de kast halen om er ’n wervelend spektakel van te maken. ’n Middagvullende voorstelling voor ’n zachte prijs: slechts € 5,- per persoon.

Er wordt gespeeld op 5, 8, 15, 16 en 22 mei 2016 om 14.30 uur en op 21 mei om 19.00 uur. Voor eventueel reserveren en meer informatie kunt u terecht op website www.theatergroeptrappaf.nl.

We zien u graag in natuurtheater Oisterwijk! Alvast veel plezier toegewenst.

2005 Puk en Muk en de Moddermannen
2005 Puk en Muk en de Moddermannen
2008 Puk en Muk en de Malle Molenaar
2008 Puk en Muk en de Malle Molenaar