De Rode Lelie gaat bezorgen!

, aangepast op Nieuws

Vanwege het coronavirus kunnen onze gasten voorlopig niet meer genieten van onze diensten op onze mooie plek midden in de bossen. Wij willen echter niet stil zitten! Daarom gaan wij onze maaltijden en snacks bezorgen. We koken, zoals u dat van ons gewend bent, altijd met verse producten, zodat u toch een stukje ‘natuur’ bij u thuis kunt proeven.

Het eten van boscafé De Rode Lelie bij u thuis? Dat kan!

Vanaf dinsdag 17 maart bezorgen wij bij aan huis. Dat doen we in de regio Oisterwijk, Haaren, Moergestel, Berkel-Enschot en Heukelom. Wij bezorgen kleine, maar ook grote bestellingen. Of u nu een groter eter bent of genoeg hebt aan een kleine snack, de Rode lelie brengt uw bestelling altijd tot aan de deur. Indien u dit wenst, plaatst de bezorger uw maaltijd voor de deur en belt dan aan. Op die manier vermijden we fysiek contact en kunt u zorgeloos genieten van een vers bereide maaltijd.

Telefonisch of online bestellen

Bij een telefonische bestelling betaalt u contant of met uw pin aan de bezorger. Bezorgen is gratis vanaf €15,-. Bij een bestelling onder € 15,- brengen wij € 2,- bezorgkosten in rekening.

Afhalen

Afhalen is ook mogelijk. Dat kan op het volgende adres: Adervendreef 4 te Oisterwijk. Wij vragen u vriendelijk om bij het afhalen van uw bestelling een gepaste afstand te bewaren.

Dranken bij uw bestelling

Lust u graag een biertje bij uw maaltijd? Of heeft u liever een wijntje of wat fris? Ook dat kan. Informeer naar de mogelijkheden!

Openingstijden

Maandag t/m zondag vanaf 11.00 uur tot 22.00 uur.

Bestellen

Geef uw bestelling aan ons door bel naar 06-17595368.

Wij staan voor u klaar!