Veilig recreëren in het Natuurtheater: Het kan weer!

, aangepast op Nieuws

Extra groot terras lekker in de buitenlucht
Veilig recreëren in het Natuurtheater

Per 1 juni zijn de deuren van de Rode Lelie weer geopend voor publiek. Buiten treft u een groot overdekt terras dat volledig corona-proof is ingericht. Zodat u heerlijk buiten kunt genieten van een kopje koffie of een heerlijke lunch terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin en het bos. Ook onze take-away blijft de hele zomer geopend en door de week kunt u ook gebruik maken van onze   bezorgdienst.

Poppentheater
Tijdens de zomervakantie is er zoals u dat van ons gewend bent, drie keer per week een voorstelling van het poppentheater. Het volledige programma vindt u hier. Om voldoende afstand te kunnen waarborgen, hebben wij deze voorstellingen verplaats naar het openlucht theater, waar een grote circustent zal verrijzen. Zo kan jong en oud veilig genieten van de voorstelling.

Kinderfeestjes
Binnenkort een jarige? Denk dan eens aan kinderfeestje in het Natuurtheater. Wat is er nu fijner dan heerlijk in de buitenlucht ravotten, samen genieten van het poppentheater en na afloop lekker een frietjes of pannenkoeken eten?

Theaterprogramma
In verband met de Coronacrisis is er dit jaar een aangepast theaterprogramma. Nieuw is ‘Bijna Bingo’, een avondvullende show met diner, die u keer op keer zal verrassen! In september is onze grote vriend Amio weer van de partij, met een wervelende voerstelling voor het hele gezin, die mag u zeker niet missen!

Veilig naar het (Natuur)theater
Wij volgen wij de richtlijnen van het RIVM en het protocol van Horeca Nederland. Daarom hebben wij voor uw en onze gezondheid de volgende maatregelen getroffen. Wij vragen u onderstaande in acht te nemen zodat het voor iedereen veilig blijft. 

  • Looproutes op het hele terrein
  • Gezondheidscheck
  • Tafels 2 meter uit elkaar
  • Desinfectiemiddelen aanwezig
  • Extra toiletgebouw buiten
  • Poppentheater verplaatst naar circustent (max 300 personen op 1,5 meter)
  • Anderhalve meter afstand in het openluchttheater

Tot ziens!