VERPLAATST! Bijna Bingo in de bossen!

, aangepast op Nieuws

Bijna Bingo in de Bossen

De weersvoorspellingen voor morgenavond zijn echter te wisselend en onzeker. We willen jullie een avond bieden in de juiste sfeer, zonder angst voor regenbuien of kou.

Paraat op Maat presenteert in samenwerking met Rens Merkelbach ‘Bijna Bingo in de Bossen’ op zaterdag 15 augustus in het Natuurtheater in Oisterwijk.

Is het bij u ook altijd bijna bingo? Bent u thuis bijna uitgepraat? Ziet u bijna door de bomen het bos niet meer? Kom dan naar Bijna Bingo in de bossen! Een theatrale bingo-show, waarin niets is wat het lijkt.

Terwijl u geniet van een heerlijk verrassingsdiner, staan uw gastvrouwen Vanessa en Wilhelmine de hele avond voor u Paraat.

Bijna dan, Want bijna is het nieuwe helemaal!

Op 15 augustus wordt u vanaf 18.29 uur bijna compleet in de watten gelegd, in de mooie bosrijke ambiance van het Natuurtheater in Oisterwijk. Op het terras van boscafé De Rode Lelie, wordt u op gepaste afstand verwend met een Bijna Bingo beleving, gepresenteerd door niemand minder dan Rens Merkelbach.

De dames van Paraat zullen u laten ervaren wat het is om te genieten van een Bijna Bingo. U krijgt van hen voldoende emotionele ondersteuning en ongevraagd advies om uw spelervaring bijna perfect te maken. Kijk gewoon hoe het balletje rolt. Want bingo is net als het leven, het gaat om de weg ernaartoe, niet om het resultaat.

Ondertussen geniet u van een lekker borrelend welkomstdrankje, een opzwepend voorgerecht, Bijna Bingo burgers en een relativerend nagerecht uit de keuken van de Rode Lelie.

Kortom: u gaat ervaren hoe fijn Bijná kan zijn!

Datum Tijdstip Prijs Titel