Kom jij ook naar het Poppentheater in de zomervakantie?

, aangepast op Nieuws

Poppentheater in Oisterwijk

Zeker doen, want er valt weer van alles te beleven voor onze kleinste bezoekers. Zes weken lang is er op dinsdag- , woensdag- en donderdagmiddag om 15.00 uur een voorstelling van het poppentheater. Samen gaan we onder andere op zoek naar ‘De Gouden Vogel’, genieten we van de avonturen van Jan Klaassen en laten we ons meevoeren door het verhaal van ‘De Heksenketel.’

Veiligheid voorop

In verband met het Coronavirus zullen de voorstellingen verplaatst worden van de Witte Lelie naar het openluchttheater. Daar zal in het midden van de speelvloer een grote circustent verrijzen waarin de kinderen en hun (groot-)ouders op veilige afstand (en altijd droog!) van de voorstelling kunnen genieten. Het poppentheater gaat dus altijd door!

Vier je Kinderfeestje in het Natuurtheater!

Ben jij jarig in de zomervakantie? Vier dan je kinderfeestje in het Natuurtheater. Na de voorstelling van het poppentheater kun je genieten van frietjes met een snack of poffertjes op ons aangepaste terras. En natuurlijk mag je je ook lekker uitleven in de speeltuin! Dit jaar vind je er een aantal nieuwe spelletjes voor buiten. En misschien vinden papa of mama het ook wel leuk om mee te doen!

Tip! In ons programmakrantje zit een kortingsbon waarmee de jarige gratis mee mag!

Programma Poppentheater

Datum Tijdstip Prijs Titel