Moet niet gekker worden: Insectensongfestival in het Natuurtheater!

, aangepast op Nieuws

Insectensongfestival Natuurtheater Oisterwijk

U leest het goed: Op zondag 12 en zondag 19 juli presenteert auteurscollectief ‘Echt Waar’ om 14.00 uur het Insectensongfestival, een hilarische muzikale familievoorstelling in het Natuurtheater!

Ontmoet de insecten
Insecten lastig? Integendeel: ze zijn juist heel nuttig voor onze natuur. Maar wist u dat ze ook heel muzikaal zijn? Ga met ons mee op ontdekkingstocht in de Oisterwijkse natuur. Daar wonen de meest bijzondere insecten. En wat een fantastisch geluid brengen ze ten gehore! Maak kennis met onder meer Bruce de bromvlieg, Mina de mestkever, Jerry de duinsprinkhaan en Formica de mier. Normaalgesproken houden zij en hun vrienden zich schuil in de bossen en struiken van het Natuurtheater, maar speciaal voor u laten zij zich verleiden tot deelname aan een heus Songfestival.

Het songfestival
het Songfestival vindt plaats in het openluchttheater. De presentatie is in handen van insectenliefhebbers Blinda de Mol en haar assistent Penny de Egel. En de jury? Dat bent u zelf! Hoe harder u klapt, hoe meer punten voor de kandidaat van uw voorkeur!

Komt dat zien en beleven!
De voorstelling is geschikt voor het hele gezin, en wat is er nu heerlijker dan de hele middag in de vrije natuur genieten van een spetterende muzikale show?

Organisatie:
Bezoekers worden ontvangen bij de entree en lopen via eenrichtingsverkeer het bos in, waarbij ze de insecten ontmoeten. Dit gebeurt in kleine groepen op twee verschillende paden, waarbij voldoende afstand van elkaar gehouden kan worden. De insecten worden in hun eigen leefomgeving uitgenodigd om mee te doen. De gezamenlijke wandeling eindigt in het openluchttheater waar het  Insectensongfestival plaats zal vinden.