Hoera, we zijn weer open!

, aangepast op Nieuws

boscafé De Rode Lelie - feestlocatie Oisterwijk

Tijdens de laatste wintermaanden is boscafé De Rode Lelie weer open voor publiek. U bent dus ook weer van harte welkom bij ons voor een hapje en een drankje. Of neem gezellig plaats op ons grote buitenterras bij de warme houtkachels. Wat is er nu lekkerder dan na een boswandeling in de frisse buitenlucht te genieten van een heerlijk glas bij het knapperend haardvuur? Op onze kaart vindt u een uitgebreide selectie warme en koude dranken en allerlei lekkers. We zien u graag terug bij de Rode Lelie!

Reserveren kan! Dat doe je via deze pagina op de website van De Rode Lelie.

Openingstijden:

Woensdag t/m donderdag: van 10.00 tot 18.00 uur
Vrijdag t/m zondag van 10.00 tot 20.00 uur

Feesten en partijen
En er is nog meer goed nieuws: Wij mogen namelijk ook weer groepen voor feesten en partijen ontvangen! Dit kan tijdens onze openingsdagen tot 22.00 uur. Dus heeft u iets te vieren, denk dan eens aan het Natuurtheater. Heeft u speciale wensen? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Personeel gevraagd
Wij zijn altijd op zoek naar personeel in de leeftijd van 15+ voor afwas en terras. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een een mail naar info@derodelelie.nl en wij nemen contact met je op.