Nol Havens komt naar het Natuurtheater!

, aangepast op Nieuws

Tijd voor Plan B: een muzikale voorstelling

Op vrijdag 27 mei presenteert Nol Havens zijn nieuwe muzikale voorstelling ‘Tijd voor Plan B in het Natuurtheater. Natuurlijk mag zijn grote hit Suzanne hier niet bij ontbreken. Maar Nol doet nog meer. Hij zingt, vertelt én fotografeert!

Portretfotografie

Bij elk optreden zet Nol een foto-portret-set op en selecteert hiervoor mensen uit het publiek. Zij krijgen een aantal vragen te beantwoorden en worden door Nol op de foto gezet. Het resultaat van de portretten met de antwoorden wordt uiteindelijk (na selectie) uitgebracht als boek.

Plannen voor de toekomst

In ‘Tijd voor Plan B” (zijn nieuwe EP) hoort u Nol op zijn best. Vaak alleen met gitaar en soms met kompaan aan zijn zijde. Tijdens zijn muzikale optreden vertelt Havens over het leven als zanger, als vader en als fotograaf en kijkt hij voorzichtig naar plannen voor de toekomst. Een fantastische voorstelling met nieuw en oud repertoire.

Nieuw! Theatertapas 

Wilt u voorafgaand aan de voorstelling genieten van heerlijke tapas? Reserveer dan de theatertapas in het Natuurtheater. Vanaf 18.00 uur kunt u aanschuiven op het terras van de Rode Lelie en smullen van heerlijke tapas. Chef kok Leo verzorgt een selectie van hapjes (vlees, vis en vega) met eerlijke en verse producten . Voor de theatertapas in combinatie met de voorstelling betaalt u 35 euro per persoon (Early Bird t/m 7 april).