Chef kok Leo opent theaterprogramma met muzikale tapasavond

, aangepast op Nieuws

Op zaterdag 23 april opent chef kok Leo het zomerprogramma in het Natuurtheater met een denderende muzikale tapasavond. Na een lange pauze is Leo weer terug en hoe!

Tijdens zijn laatste omzwervingen heeft hij nieuwe inspiratie opgedaan. Op 23 april presenteert hij het resultaat in een gevarieerd aanbod aan heerlijke wereldse tapas. Er is voor elk wat wils: vlees, vis of vega.

Showcooking

Leo zou Leo niet zijn als hij u geen kijkje in de keuken zou gunnen. Terwijl hij op het terras van de Rode Lelie ‘in de pannen roert’, geniet en proeft u mee van zijn creaties. Showcooking dus met eerlijke en verse producten, zoals u dat gewend bent van Leo. Na afloop is er ook nog voor alle gasten een heerlijk toetje.

Gypsy muziek

Terwijl Leo kookt en u geniet zorgt Les gars d’en bas voor de muzikale omlijsting met vrolijke gypsy muziek. En natuurlijk mogen daarbij de voetjes van de vloer.  

Avondvullend programma

Bestelt u voor 7 april, dan betaalt u slechts 50,00 (early bird) voor een avondvullend programma met onbeperkt hapjes en muziek. De prijs is inclusief één welkomstdrankje.