Hemelvaart: Sprookjesspeurtocht van Trappaf!

Nieuws

Sprookjesspeurtocht door Theatergroep Trappaf
Sprookjesspeurtocht door Theatergroep Trappaf

Op donderdag 26 (Hemelvaartdag) zaterdag 28 en zondag 29 mei organiseert theatergroep Trappaf een sprookjesspeurtocht in het Natuurtheater. Het evenement is bedoeld voor jonge kinderen met begeleiding en speelt zich af op verschillende plekken in en rond het amfitheater. Kinderen lopen aan de hand van een opdrachtenkaart samen met hun ouders langs zes sprookjes die in het verleden door Trappaf zijn uitgevoerd.

Sprookjesachtige Hemelvaart

Trappaf is al 30 jaar lang een vaste speler in het Natuurtheater. Helaas gooide corona twee jaar lang roet in het eten bij de uitvoering van de musical Robin Hood. Gelukkig kan Trappaf bij deze sprookjesspeurtocht putten uit een rijk archief van vorige voorstellingen. Kun jij je ze nog allemaal herinneren? Loop samen met je zoon of dochter de route en voer samen de opdrachten uit. Wedden dat dit een sprookjesachtig Hemelvaartweekend wordt?

Twee ronden

De speurtocht wordt in twee ronden georganiseerd. Je kunt een kaartje reserveren voor de ochtend (9.30 uur tot 12.30 uur) of de middag (13.30 uur tot 16.30 uur).

Prijs

Opdrachtenkaarten zijn te koop voor € 5,00. Als alle opdrachten van de kaart gedaan zijn, ontvang je een bon/munt die je bij ‘de Rode Lelie’ kunt verzilveren.