Fadango: Fado & tango

, aangepast op Nieuws

Fadango

Op vrijdagavond 15 juli is het tijd voor Portugese zang en Argentijnse dans, oftewel Fadango. Na het grote succes van vorig jaar, komen ze weer terug in ons Natuurtheater met hun theaterconcert; ‘Embrace’ Spicy, Melancholy & More!

Tijdens dit concert brengt Fadango eigen composities en nummers ten gehore van onder andere Astor Piazzolla, Christina Branco, Madradeus, Amália Rodrigues en andere latin-stijlen.

Laat je verleiden met ontroerende en opzwepende klanken tijdens een muzikale reis die de ziel raakt en de zon laat schijnen! Bij Fadango is het vertrekpunt de Portugese fado, die samenvloeit met de sensuele Argentijnse tango en andere stijlen.

Zangeres JEANNINE FLORES betovert je met haar warme temperamentvolle stem. In prachtige composities bezingt zij vol vuur en hartstocht de pieken en dalen van het leven. Zij wordt daarbij begeleid door de MIREK WALTON (gitaar), GERARD VAN DUINEN (bandoneon) en SUZE STIPHOUT (contrabas). Deze musici behoren tot de top binnen dit genre en nemen u mee naar de cafés van Buenos Aires en de kroegen van Lissabon. Dit alles maakt Fadango tot een hartverwarmende sensatie die naar meer smaakt!