Poppentheater en familievoorstellingen in de zomervakantie!

, aangepast op Nieuws

Poppentheater
In de zomervakantie valt erweer van alles te beleven voor onze kleinste bezoekers. Zes weken lang is er op dinsdag- , woensdag- en donderdagmiddag om 15.00 uur een voorstelling van het poppentheater. Samen lekker genieten van onder meer nieuwe avonturen van Jan Klaassen en de dieren van ’t Blauwe Toverven. Ook hebben we nog een aantal leuke familievoorstellingen op het programma staan.

Meneertje Anders: De avonturen van Tijl Uilenspiegel (30 + 31 juli; 6 + 7 augustus)

Meneertje Anders is anders. Hij houdt niet van computerspelletjes, van laptops of televisies. Hij houdt van rare rechthoekige voorwerpen. Hij houdt van boeken en in die boeken vindt hij de meest bijzondere en fantastische verhalen. Dit keer vertelt hij op zijn eigen wijze het beroemde verhaal van Tijl Uilenspiegel. De begeleidende muziek en geluidseffecten maken de voorstelling geschikt voor alle leeftijden.

Nomad: Graaier de Piraat (28 +30 + 31 augustus + 1 september)
Een nieuwe voorstelling van poppentheater Nomad!

Amio: Het is toch geen Kerst? (3 en 4 september)
Voor slechts € 8,50 een hele middag plezier voor jong en oud met weer een spetterend voorstelling van de pratende vogel Amio! Samen met tante Josefien staat hij garant voor een doldwaze show waarin niet is wat het lijkt. Na afloop mogen kinderen gratis op de foto met Amio, tante Josefien én de Kerstman! Hoe dan? Ontdek het zelf en reserveer snel je kaartjes.

Datum Tijdstip Prijs Titel