27 augustus: The Life of Nina Simone ft. Sabrina Starke

, aangepast op Nieuws

27 augustus in het Natuurtheater: ‘The Life of Nina Simone’ featuring Sabrina Starkein samenwerking met the Jazzorchestra of the Concertgebouw.

Paradox en Stichting Paul van Kemenade zijn wederom te gast in het Natuurtheater Oisterwijk! Afgelopen jaren deden zij dat met optredens van Eric Vloeimans’ Gatecrash, Kinan Azmeh City Band, Reijseger/Fraanje/Sylla, Hammond Sandwich en het Jazz Orchestra of the Concertgebouw ft. Madeline Bell. Nu, na een paar jaar afwezigheid, zijn zij wederom terug met het programma The life of Nina Simone ft. Sabrina Starke met het Jazz Orchestra of the Concertgebouw.

Op 27 augustus verandert het openluchttheater in Oisterwijk in een swingende jazz-scene. Samen met singer-soul-writer Sabrina Starke brengt het Jazz Orchestra of the Concertgebouw het wonderschone en zeer persoonlijke oeuvre van Nina Simone ten gehore. Deze jazz legende is een belangrijke inspiratiebron voor Starke, die met haar melodische en krachtige stem ieders hart zal raken.

Wereldklasse

Het Natuurtheater is zeer verheugd The Jazz Orchestra of the Concert gebouwte mogen ontvangen. Deze bigband van wereldklasse staat garant vooreen ijzersterke ritmesectie en dito blazers. Ze toeren over de hele wereld met grote (inter)nationale solisten. De samenwerking met Sabrina Starke in het Natuurtheater belooft een waar spektakel dat u niet mag missen! Dus wees er op tijd bij en verzeker uzelf van een plaats bij dit fantastische optreden!

Entree voor jongeren (t/m 26 jaar) is 10 euro. Reguliere kaarten zijn 15 euro.