Amio sluit de zomervakantie af in kerstsferen!

, aangepast op Nieuws

Amio - Het is toch geen kerst
© Amio

Kerst in de zomer? Laat dat maar over aan Amio, de grote paarse pratende vogel! Samen met tante Josefien en andere oude bekenden zet hij het Natuurtheater weer helemaal op zijn kop. Dit keer heeft hij de kerstman ook uitbenodigd, als verrassing voor tante Josefien. Maar of dat ook gaat lukken??

Familievoorstelling

Op zaterdag 3 en zondag 4 september speelt Amio de familievoorstelling ‘Het is toch geen Kerst?!’ Erik en Anne Timmermans, de theatermakers achter Amio, verheugen zich op weer twee spetterende shows in het Natuurtheater. Voor slechts 8,50 een hele middag plezier voor jong en oud, daar zorgt kindervriend Amio wel voor.

Inhoud van het verhaal

Amio heeft als verrassing voor tante Josefien midden in de zomer een echt Kerstfeest georganiseerd. De Kerstman heeft nu immers toch niks te doen en tante Josefien houdt juist zo erg van Kerst. Gezellig samen kerstliedjes zingen, kransjes eten en buiten spelen in de sneeuw. Zelfs een Kerstezel en een heuse Kerstrapbattle heeft hij geregeld, ook al is het buiten 25 graden! Helaas komt er iemand roet in het eten gooien en loopt de verrassing behoorlijk uit de hand. Een schurk die niet is wat ze lijkt, een telefoontje uit Hollywood, een Kerstkransjesdrama en wat al niet meer…. Het gaat zelfs zo erg mis dat dit misschien wel het laatste Kerstfeest ooit is. Zou de Kerstman echt langskomen in het Natuurtheater om de dag te redden?


Kinderen gratis op de foto met Amio
Na afloop van de voorstelling mogen de kinderen gratis op de foto met Amio, tante Josefien én de Kerstman! Tenminste….zou hij in de zomer ook komen? Spannend! Dat het leuk wordt, dat staat in elk geval vast! Dus kom op zijn Kerstbest naar het Natuurtheater.

Reserveer op tijd uw kaartjes!

Datum Tijdstip Prijs Titel

U bent dan verzekerd van een plaats. Bovendien steunt u hiermee een goed doel. Voor elk verkocht kaartje stellen Erik en Anne een gratis kaartje beschikbaar voor diverse lokale stichtingen die zich inzetten voor armoedebestrijding. Zij verdelen de kaarten onder leden van De Voedselbank en gezinnen die het financieel moeilijk hebben.