Trijntje sings Sinatra! ft. The jazz The Jazz Orchestra of the Concertgebouw

, aangepast op Nieuws

Jazzliefhebbers opgelet!

Op zaterdag 26 augustus om 20.30 uur organiseert Natuurtheater Oisterwijk (in samenwerking met Paradox en Stranger than Paranoia) een fantastisch jazz-optreden!

Nederlands trots Trijntje Oosterhuis brengt dan samen met the Jazz Orchestra of the Concertgebouw een ode aan Frank Sinatra. Ol’ Blue Eyes, de grootste jazz-zanger ooit, zong meer dan zes decennia met en zonder bigbands. Zo veroverde hij de harten van miljoenen mensen over de hele wereld. Trijntje Oosterhuis zingt Sinatra’s werk al haar hele leven. 

De samenwerking met the Jazz Orchestra of the Concertgebouw staat garant voor muzikaal vuurwerk! Samen brengen ze een serie wervelende klassiekers van ‘New York New York’ tot ‘Fly me to the moon’. Een waar feestje voor de echte jazzliefhebber.

Support act: Paul van Kemenade classic Quintet

Ook het voorprogramma is al genieten. De support act wordt verzorgd door niemand minder dan  Paul van Kemenade. Samen met Jeroen van Vliet, Eric van der Westen, Pieter Bast en Louk Boudestijn vormt hij zijn classic Quintet. Dat wordt swingen geblazen!

Klik hier voor kaarten!