Typhoon: ‘Akoestische veranda sessies’

Als onderdeel van de drie concerten verzorgd door 013 op locatie komt Typhoon naar ’t Natuurtheater voor een ‘Akoestische veranda sessies’.

Typhoon is niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziek-scene. Met de release van ‘Lobi Da Basi’ nam de carrière van de rapper een enorme sprong.Een platinum album, uitverkochte clubtours en ijzersterke shows op Lowlands, Pinkpop en North Sea Jazz waren het resultaat van het succes van het album. Als kers op de taart werd de single ‘Wereld van Verschil’, een samenwerking met BLØF, het meest gedraaide Nederlandstalige lied op de Nederlandse radio in 2017.

Na een periode van rust en inspiratie betreedt Typhoon in de zomer weer het podium om een aantal akoestische optredens te geven. Op 10 augustus speelt hij in het fabelachtige Natuurtheater Oisterwijk, samen met enkele leden uit zijn Titanenband, zijn meest bekende nummers in een nieuw jasje. Bovendien zal er ook nog nieuw materiaal gespeeld worden.

Voor de voorstelling lekker genieten van een theatermenu bij boscafé De Rode Lelie? Reserveer tijdig en je bent verzekerd van een fijne maaltijd voor u en uw gezelschap. Reserveren doe je hier.

Meer informatie Kaartverkoop

Zaal open:
20:00 uur
Aanvang:
20:30 uur
Organisatie:
013 op locatie
Adres:
Gemullehoekenweg 147
5062 SB Oisterwijk

Ticketprijzen

Normaal
€ 33,90

Kaartverkoop