Luuks Theater

Luuks Theater

Luuk en Mimi reizen rond met tractor en woonwagen en bouwen op allerlei locaties hun poppentheater op. In een prachtig decor komt een heel variété theater voorbij. Een unieke en spannende samenwerking in ‘poppenkastwereld’ komt tot stand wanneer Jan Klaassen met Mevrouw de Heks gaat samenwerken om veel centjes te verdienen. Om dit voor elkaar te krijgen zijn ook de Sterke Man, de Slangenbezweerder en het bekende Vlooientheater uitgenodigd. In het Variété Theater wordt zelfs Mevrouw de Heks door midden gezaagd door Jan Klaassen.

Adembenemend, spannend, maar ook ontroerend. De gevoelige snaar komt terug in de voorstelling van Luuks Theater. De roep om Jan Klaassen zal in elke generatie dezelfde zijn. Kinderen van 3 tot 90 jaar genieten in Luuks Theater van allerlei spannende voorstellingen!

Luuks Theater zelf boeken?

De voorstelling van Luuk zijn ook zelf te boeken. Leuk voor uw festival, straatfeest of op uw basisschool. Neem hiervoor rechtstreeks contact op met Luuk via: 06 30985679.

Basisscholen kunnen ook gebruik van de locatie van het Natuurtheater Oisterwijk.

Natuurtheater Oisterwijk

Op de woensdagmiddag, afwisselend met Poppentheater ’t Groene Land, heeft Luuks Theater zijn vaste honk in het Natuurtheater Oisterwijk. Bekijk hieronder het programma om te zien wanneer Luuk speelt.

Datum Tijdstip Prijs Titel

De vaste verhalen

1. De verjaardag van Klaassen
Jan Klaassen is bij iedereen wel bekend, zijn vriendje Clown Jippie niet en dat terwijl hij de grootste clown is uit de poppenkast. Jan Klaassen is jarig, Jippie is uitgenodigd, maar de heks natuurlijk niet, en toch …

2. Jan Klaassen verveelt zich
Het is haast niet te geloven, maar Jan verveelt zich, en hoe! Esmeralda is een leerling-Fee en van haar mag Jan drie wensen doen. Wat er dan gebeurt …

3. De geheimzinnige kist
In de straat van Jan staat een grote kist. Samen met zijn vriend de nar gaat Jan die wegbrengen om wat geld te verdienen. Maar wat raar? Wat is die kist akelig zwaar. Een heel spannend verhaal met een ‘akelig’ goed einde.

4. De Reus
Mevrouw de Kip heeft juist tien eitjes gelegd en wenst die in alle rust uit te broeden. De slang poetst de tanden van de reus. Gelukkig weet Jan Klaassen wat te doen als de reus wakker wordt. En dan mag iedereen de kuikentjes zien!

Andere voorstellingen:
– De Verjaardag van Clown Jippie
– De Regenboog
– De Heksenwedstrijd
– De Reis en De Kist