Route & Contact

Het Natuurtheater Oisterwijk is gelegen aan de rand van Oisterwijk, nabij Oirschot. Ons adres is Gemullenhoekenweg 147 (TomTom), maar u kunt ook via Adervendreef 4a binnenkomen.

Contactgegevens

Uitbaters: Melvin & Maurice Marsé

Bel: 06 1759 5368
Mail: info@natuurtheater.nl

Routebeschrijving

Als u vanuit de richting Eindhoven/A58 komt, neemt u de afslag Oirschot, Kempenweg vervolgt op de Spoordonkseweg bij de rotonde 1e afslag richting Oirschotsebaan wat vervolgt in de Gemullenhoekenweg.

Vanuit de richting Tilburg/’s-Hertogenbosch/N65 neemt u de afslag Oisterwijk. U zit dan op de Pannenschuurlaan en voor de Oisterwijkse molen neemt u bij de rotonde de 3e afslag naar de Bedrijfsweg. Bij de rotonde neemt u wederom de 3e afslag naar de Sprendlingenstraat. U vervolgt uw weg tot de 1e afslag Heusdensebaan. Deze rijdt u helemaal door en zodra u het centrum van Oisterwijk uitrijdt, vervolgt de weg zich in de Gemullenhoekenweg.

Aanmelden voor de nieuwsbrief
Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten rondom het Natuurtheater Oisterwijk? Schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief:

Natuurtheater Oisterwijk
Gemullenhoekenweg 147, Oisterwijk

Het Natuurtheater Oisterwijk ligt op een van de mooiste plekjes van Brabant. Het hele jaar door is het boscafé De Rode Lelie open en ieder seizoen staat er volop theater geprogrammeerd.