Amio

Amio

Na het succes van “De pimpelpaarse dinosaurus” zijn Amio en Josefien terug in het Natuurtheater met muzikale familievoorstelling “Explosies en prinsessen”!

‘Explosies en prinsessen is exact wat het belooft: Een muzikale familievoorstelling voor jong en oud met NERF-gun gevechten, glitterexplosies, helden, prinsessen, maar let op: Géén schurk! Want ook al is er een pratende paarse vogel en een vrouw in een roze jurk, het leven is geen Disneyfilm! Maar soms… heel soms, komt het er wel heel dichtbij.

Amio heeft een verrassing voor zijn lieve Tante Josefien geregeld: Een blind date! Echter, wie Josefien een beetje kent, kan al wel raden dat dit uitloopt op een fiasco met een heleboel onvoorziene gevolgen: Confetti-explosies, liefdesbekentenissen, prinsessen, spoken, Franse koks, NERF-guns, een prins op een wit paard, een schurk met een aktetas, sprookjesachtige ballades, warme ananas en een vertrouwde bananenlegging.

Vang dit jaar een glimp op van oude vrienden zoals Truusje Spetter-Kwak, Politieagent Bas en Ome Krelis!

Programma Amio

Datum Tijdstip Prijs Titel

Wie is Amio?

Hallo! Ik ben Amio! Zoals jullie allemaal weten ben ik een grote paarse vogel, maar wat niet iedereen weet is dat ik uit een bijzonder land kom, dat Halikalimalia heet. Ik ben daar als kuiken gevonden door Tante Josefien en Ome Krelis. Ik kan me maar weinig herinneren over mijn familie, het enige wat ik mij wel herinner is een harde KNAL en de gemene jager Tanus Tijgertand. Brrrr……

Gelukkig woon ik nu veilig in het huis van tante Josefien, dat bovenin een grote boom staat. Die boom was een geluk bij een ongelukje, maar dat is een verhaal dat Tante Josefien heel leuk kan vertellen!

Ik speel het liefst in mijn hok, dat ik zelf gebouwd en geschilderd heb! Verder eet ik graag pannenkoeken met snoepjes, knutsel ik graag en speel ik graag kaartspelletjes met tante Josefien. Ook houd ik van grappen maken en mensen voor de gek houden! 1 april is dus mijn favoriete feestdag!