Amio

Amio

Twee dagen lang staat de bonte pipowagen van Amio middenin het openluchttheater. Een echte familievoorstelling met vrolijke liedjes, een spannend verhaal en interactie voor kinderen!

Na de supergave voorstelling “Explosies en prinsessen” zijn Amio en Josefien terug in het Natuurtheater met een wel heel bijzondere voorstelling: “Het is toch geen kerst?!” Je hoort het goed! Kerst, midden in de zomer! Waarom? Gewoon, omdat het kan!

Je ziet het goed: Kerst in de zomer! Waarom? Gewoon, omdat het kan!
Dat is wat Amio dacht toen hij deze hilarische verrassing voor Tante Josefien bedacht. Samen zingen ze van Jingle Bells en spelen ze in de sneeuw, ook al is het buiten 25 graden! Maar wat als zo’n geweldige verrassing helemaal uit de hand loopt? Wat als het zo erg misgaat, dat dit misschien wel het laatste kerstfeest ooit is? Komt de Kerstman dan ook in de zomer langs om de dag te redden?

Beleef een spannend en muzikaal kerstavontuur met zomerse temperaturen, compleet met kerstliedjes, kerstbomen en ja, natuurlijk de échte Kerstman!

Programma Amio

Datum Tijdstip Prijs Titel

Wie is Amio?

Close up Amio en Josefien

Hallo! Ik ben Amio! Zoals jullie allemaal weten ben ik een grote paarse vogel, maar wat niet iedereen weet is dat ik uit een bijzonder land kom, dat Halikalimalia heet. Ik ben daar als kuiken gevonden door Tante Josefien en Ome Krelis. Ik kan me maar weinig herinneren over mijn familie, het enige wat ik mij wel herinner is een harde KNAL en de gemene jager Tanus Tijgertand. Brrrr……

Gelukkig woon ik nu veilig in het huis van tante Josefien, dat bovenin een grote boom staat. Die boom was een geluk bij een ongelukje, maar dat is een verhaal dat Tante Josefien heel leuk kan vertellen!
Elk jaar spelen wij een grote voorstelling in het Natuurtheater en dat doen we speciaal voor een goed doel: Voor elke kaart die van tevoren gereserveerd wordt, geven wij er een gratis weg aan verschillende lokale stichtingen, om uit te delen onder gezinnen met een minimum inkomen. Zo kan elk kind genieten van onze mooie voorstelling!
Tot dan!