Amio

logo-met-krak

Amio heeft zijn enorme pipowagen in het natuurtheater geparkeerd en hij bedenkt allerlei bizarre (maar vet leuke) plannen!

Zijn plannen zijn zelfs zo wild dat hij hulp heeft ingeschakeld, maar niet iedereen is wie hij lijkt te zijn…

Gelukkig is daar Josefien! Als een ware heldin zet zij alles opzij om Amio te redden en zijn bizarre dromen waar te maken, want volgens Josefien kan alles, als je maar genoeg ballen hebt!

Dit jaar pakken Amio en Josefien flink uit met paarse dino’s, pratende vogels, muziek, zwaardgevechten, sensatie, maar vooral heel veel humor voor jong en oud!

Alles wat cool, vet en te gek is komt voorbij in hun nieuwe, muzikale theatervoorstelling:
“Amio en de pimpelpaarse dinosaurus (van een andere planeet) met een hoedje die iedereen snoepjes geeft!”

Wie is Amio?

Hallo! Ik ben Amio! Zoals jullie allemaal weten ben ik een grote paarse vogel, maar wat niet iedereen weet is dat ik uit een bijzonder land kom, dat Halikalimalia heet. Ik ben daar als kuiken gevonden door Tante Josefien en Ome Krelis. Ik kan me maar weinig herinneren over mijn familie, het enige wat ik mij wel herinner is een harde KNAL en de gemene jager Tanus Tijgertand. Brrrr……

Gelukkig woon ik nu veilig in het huis van tante Josefien, dat bovenin een grote boom staat. Die boom was een geluk bij een ongelukje, maar dat is een verhaal dat Tante Josefien heel leuk kan vertellen!

Ik speel het liefst in mijn hok, dat ik zelf gebouwd en geschilderd heb! Verder eet ik graag pannenkoeken met snoepjes, knutsel ik graag en speel ik graag kaartspelletjes met tante Josefien. Ook houd ik van grappen maken en mensen voor de gek houden! 1 april is dus mijn favoriete feestdag!