De V.O.S. speelt Petticoat

, aangepast op Nieuws

V.O.S. speelt Petticoat

De Vereniging van Oisterwijkse Spelers brengt ook dit jaar weer een prachtige musical naar Oisterwijk. Na een tour door het land en een goed bekeken serie op televisie, komt Petticoat deze zomer naar het sfeervolle Natuurtheater.

Het verhaal
Patricia Jagersma, die zichzelf Pattie Hunt noemt, droomt ervan de Nederlandse Doris Day te worden, ondanks dat haar naaste omgeving dat afkeurt. Petticoat is het humoristische verhaal van een meisje uit Groningen dat graag droomt over een toekomst in de muziek, maar ook daadwerkelijk de stoute schoenen aantrekt en haar droom najaagt. Pattie moet met vallen en opstaan ontdekken hoe ze uiteindelijk de ‘tegenwinden’ kan trotseren. Want het maakt niet uit hoe je je droom waarmaakt, als je maar blijft luisteren naar je eigen hart.

De voorstelling wordt opgevoerd onder leiding van Arjan van Twisk (regie), Dave Hanhart (muziek) en Ron van Riel (arrangementen).

Voorstellingen:
Avondvoorstellingen: 21, 22, 28, 29 juni en 5, 6 juli
Aanvang 20:00 uur.
Middagvoorstellingen: 23, 30 juni
Aanvang 14:30 uur.

Verkooppunten kaarten: www.vos-oisterwijk.nl / Tabakszaak Paijmans / aan de kassa op de dagen van de voorstelling.

Theatermenu
Na de voorstelling heerlijk dineren bij boscafé De Rode Lelie? Reserveer vooraf een theatermenu u bent verzekerd van een fijne maaltijd voor u en uw gezelschap. Reserveren doet u hier.