Praktische informatie 013 concerten

, aangepast op Nieuws

Drie dagen lang muzikaal spektakel! In dit bericht voorzien we je graag van wat praktische informatie in aanvang van de komende drie concerten die het Natuurtheater organiseert in samenwerking met 013.

Vragen over het concert? Bekijk de FAQ op de website van 013 of bel 013-4609500.

We beginnen op donderdag 8 augustus met een “double bill” Diggy Dex én Roxeanne Hazes. Op vrijdag 9 augustus kunt u kijken en luisteren naar de prachtige liedjes van Wende Snijders. En als klap op de vuurpijl komt op zaterdag 10 augustus niemand minder dan Typhoon bij ons in het theater!

Voor en na de voorstelling is er volop ruimte om te borrelen op ons terras in het nabijgelegen boscafé De Rode Lelie. Let op: tijdens de voorstellingen werken we uitsluitend met muntverkoop. Vanwege beperkte pincapaciteit in de bossen raden we u aan om ook contanten mee te nemen.

Hoe kan ik het Natuurtheater bereiken met het OV?

Het theater is gelegen aan de rand van Oisterwijk, nabij Oirschot. Het adres is Gemullehoekenweg 147. Vanuit treinstation Oisterwijk kun je het beste deze route volgen. 

Waar kan ik het beste parkeren?

Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt van het theater. We raden aan om te parkeren bij “Sportpark Gemullehoeken” aan de Vennenlaan.

Zijn er kluisjes of is er een garderobe?

Het is niet toegestaan om grotere tassen mee naar binnen te nemen. Handtassen van maximaal A4 formaat en circa 10 cm dik zijn uitgezonderd. Er zijn geen kluisjes aanwezig dus probeer voor zover mogelijk om grote tassen thuis of in de auto te laten. 

Kom vooraf lekker eten!

Voor aanvang van het concert lekker genieten van een hapje? Geen enkel probleem, wij serveren de hele avond gewoon de reguliere kaart. Na afloop van het concert is er alle mogelijkheid om te komen borrelen.

Last minute: kaarten bestellen

Voor het concert van Diggy Dex en Roxeanne Hazes zijn nog kaarten te verkrijgen. Dit kan zelfs ook nog last minute voor aanvang van het concert bij het theater. Voor het concert van Wende zijn nog maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Blijf op de hoogte van de evenementen bij het Natuurtheater!

Diggy Dex & Roxeanne Hazes