5 en 6 september 2020: Amio speelt Explosies en Prinsessen

, aangepast op Nieuws

Amio: Explosies en prinsessen

Zaterdag 5 en zondag 6 september kunt u weer met het hele gezin genieten van een geweldige voorstelling in het Natuurtheater. Dan is het tijd voor Amio! In Explosies en Prinsessen beleeft de paarse pratende vogel allerlei komische en spannende avonturen, samen met tante Josefien.

Interactief muzikaal spektakel !

Twee dagen lang staat de bonte pipowagen van Amio middenin het openluchttheater. ‘Explosies en prinsessen’ is een echte familievoorstelling met vrolijke liedjes, een spannend verhaal en interactie voor kinderen, maar ook leuke momenten voor de oudere kijkers. Kaartjes kosten slechts €8.50 per stuk en hiermee steun je ook een goed doel. Bestel je kaarten direct, want vol = vol.

Een tipje van de sluier…..

Amio (de paarse vogel) heeft een verrassing voor zijn excentrieke tante Josefien: Een hele leuke date die meteen met haar wil trouwen! Josefien schrikt zich een hoedje! “Trouwen met een vreemde? Ik praat met een paarse vogel en draag een roze jurk, maar ik ben geen Disneyprinses!” roept ze.

Maar dan neemt de dag een bijzondere wending: Er verschijnt een schurk met een cape, Amio ziet spoken, er komt een échte prinses, er is een spannend NERF-gun gevecht en de dag wordt gered door een heuse prins op een wit paard! Misschien.. héél misschien is het leven van Amio toch wel een sprookje… en misschien… heel misschien krijgt Tante Josefien tóch haar ware liefdeskus.

Datum Tijdstip Prijs Titel